Apteka Vera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PROBIVAL CHOCO + C + Zn
 
 
 
 
 
 

PROBIVAL CHOCO + C + Zn

 
 
 
359Ден
 

ЕДИНСТВЕНА ФОРМУЛА ЗА ЈАК И МИРЕН СТОМАК

ПРОБИОТИК Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium lactis + ПРЕБИОТИК Inulin + ВИТАМИН Ц + ЦИНК

:
 
 

Чоколадни меченца со детски добри бактерии и пробиотик со неодолив вкус кој децата го сакаат.

  • 100 % препорачаната дневна доза на цинк - ја забрзува регенерацијата на епителот на цревната слузница и го зајакнува имунитетот.
  • 100% препорачаната дневна доза на витамин C-го намалува уморот и исцрпеноста кај дијареја. Не содржи глутен, шеќери и конзерванси.

ПРЕПОРАКИ ЗА УПОТРЕБА

За деца до 4-годишна возраст се препорачува едно чоколадно меченце дневно. Деца постари од четири година можат да земаат и две мечиња дневно.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest