Apteka Vera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dr. Wolz KinderImmune
 
 
 
 
 
 

Dr. Wolz KinderImmune

 
 
 
980Ден
 

Активниот комплекс во KinderImmun се состои од различни природни и корисни состојки за силен имунолошки систем. За да се зајакне имунолошкиот одоговор, истражувачкиот тим на Dr. Wolz создадоа имунолошка комбинација за целото семејство, бремени жени и доилки. KinderImmune Dr. Wolz е препорачан за деца во раст. Сончевиот витамин Д е потребен за здрав раст и развиток на коските кај децата.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest