Apteka Vera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Omnikum CBD
 
 
 
 
 
 

Omnikum CBD

 
 
 
595Ден
 

Откриено е дека CBD може значително да придонесе врз правилното функционирање на телото и дека може да има директен позитивен ефект врз нашето здравје. Има силно противвоспалително дејство и може да помогне и во спречување на воспаленијата на телото (превентивно).

Фармацевтска форма: капсули

Состав: Omnikum CBD 5mg содржи:

CBD (Cannabidiol) …………………………………………. 5 mg

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest