Apteka Vera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Omnikum Vitamin C 1000mg
 
 
 
 
 
 

Omnikum Vitamin C 1000mg

 
 
 
580Ден
 

Omnikum Vitamin C 1000mg се таблети со Витамин Ц и екстракт од шипка. Во едно пакување има 75 таблети, доволни за 2 месеци и 15 дена. Таблетите чувајте ги на суво место на температура од 25°С, заштитени од светлина, како и на позиција недостапна за деца. Таблетите се наменети за возрасни лица.

Фармацевтска форма: таблети.

:
 
 

Состав:

Витамин Ц ………………..1000 mg

Екстракт од шипка …………40 mg

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest