Apteka Vera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ORTHOMOL IMMUN вијали
 
 
 
 
 
 

ORTHOMOL IMMUN вијали

 
 
 
4128Ден
 

Orthomol® Immun е комбинација на витамини, елементи во трагови и фитонутриенти за зајакнување и подршка на имуниот систем. Пакување од 30 вијали (течност за пиење) од 20ml плус две таблети

:
 
 

Индикации:

При состојби на намален имунитет како: акутни и хронични заболувања на респираторниот тракт, стрес на работа и во приватниот живот, стрес причинет од загадувачи на животната средина, неухранетост , По операција (во текот на конвалидација), во стареење, имунолошки недостатоци поврзани со исхраната,пр. поради рекурентни инфекции.

Начин на употреба:

Земајте ја содржината од едно шише, подготвена за пиење (=дневна доза) секој ден со или по оброк. Добро протресете пред употреба. Препорачуваме редовна употреба на долгорочна основа, затоа што на организмот му требаат микронутриенти секој ден

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest