Apteka Vera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dr. Wolz Zell Oxygen Plus сируп
 
 
 
 
 
 

Dr. Wolz Zell Oxygen Plus сируп

 
 
 
565Ден
 

Dr. Wolz Zell Oxygen Plus Dr Wolz, Овозможува комплетно искористување на кислородот во клетките, заштита од оксидативен клеточен стрес, прочистување на телото и задоволување на сите потреби на Вашиот организам.

:
 
 

Се употребува за:

  • Секојдневна превенција и подобрување на општата здравствена состојба на организмот;
  • Поддршка на организмот при состојби на физички стрес, болести, напорна работа и замор;
  • Стимулација на имуниот систем;
  • Опоравување при состојби на слабост и истоштеност;
  • Дополнително збогатување и подобрување на исхраната при нутритивен дефицит;
  • Кај стари лица, за зголемување на виталноста и енергијата;
  • Наоѓа примена и во козметологијата, за подобрување на квалитетот на кожата;
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest