Apteka Vera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MULTI ESSENCE Имуно
 
 
 
 
 
 

MULTI ESSENCE Имуно

 
417Ден
 

Состав

Една ќесичка MULTI ESSENCE Имуно содржи 500 mg Витамин Ц, 15 mg Цинк, 100 μg Селен, 10 μg (400 IU) Витамин Д, 9 μg Витамин Б12.

Дејство

Микрогранулите за директна примена MULTI ESSENCE ИМУНО го обезбедуваат потребното количество витамини и минерали, со цел да се задоволат зголемените потреби на организмот.

:
 
 

УПОТРЕБА

Витаминот Ц, витаминот Б12, витаминот Д, цинкот и селенот придонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем.

Витаминот Ц, цинкот и селенот придонесуваат за заштита на клетките од оксидативен стрес.

Витаминот Ц и витаминот Б12 придонесуваат за нормален метаболизам на енергија.

Витаминот Ц и витаминот Б12 придонесуваат за намалување на заморот и на исцрпеноста.

ДОЗИРАЊЕ И НАЧИН НА ПРИМЕНА

Еднаш дневно, по една кесичка. Треба да се растопи директно во устата.

ПАКУВАЊЕ

Картонската кутија содржи 20 кесички и упатство за употреба.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest