Apteka Vera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tylol Hot 500mg/4mg/60mg , 12 монодозни кесички
 
 
 
 
 
 

Tylol Hot 500mg/4mg/60mg , 12 монодозни кесички

 
 
 
279Ден
 

Активна состојка: Парацетамол, хлорфенирамин, псеудоефедрин Области на употреба: Симптоматски третман на грип и настинка

:
 
 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

• Состојките од секоја кесичка треба да се растворат во 160 ml (= стандардна големина на чаша) топла вода и треба да се испие веднаш без претходно да се чека

• Може да се администрира на секои 6 часа. Препорачана максимална дневна доза е 4 кесички

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest