Apteka Vera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
OTOSTICK козметички коректори за уши – ЕКСКЛУЗИВНО
 
 
 
 
 
 

OTOSTICK козметички коректори за уши – ЕКСКЛУЗИВНО

 
 
 
1300Ден
 

Транспарентни и практично невидливи козметички силиконски коректори за уши за надворешна употреба, кои го доближуваат увото до главата со помош на специјално лепило.

:
 
 

Otostick е наједноставното решение за да престане да ве мачи прекумерната испакнатост на вашите уши.

Со Otostick, ушите се држат во правилна положба обезбедувајќи природен ефект.

Otostick се дискретни, безболни и можат да се користат континуирано или во одредено време, следејќи ги упатствата наведени во пакувањето

Ефекти ќе ги почувствувате веднаш.

СОСТАВ:

-Фармацевтски силикон

-Хипо-алергенско лепило со заштитна хартија

СОДРЖИНА НА ПАКУВАЊЕ Едно пакување содржи 8 коректори

ЗАМЕНА НА КОРЕКТОРОТ Секој коректор трае во просек од 3 до 7 дена, но нивниот ефективен век може да се промени во зависност од употребата, тенот и анатомските разлики помеѓу корисниците.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest